zaterdag 8 mei 2010

Hectisch

Jullie zullen wel denken......
Heeft Man een baan gevonden en wordt er daarom niet meer geblogd?! Was het maar waar!
Het zag er wel even naar uit dat Man weer een baan zou hebben maar op het allerlaatste moment is dit helaas niet doorgegaan. Volgende keer beter!

Het was en is hectisch hier in huis!
Onze oudste dochter is inmiddels verhuisd en is bij haar vriend in gaan wonen. Je kent het wel....spulletjes inpakken en dan de hele bups verhuizen. Auto geleend van de garage want in de Twingo kan best wel wat in maar nu hoefden we maar een keertje te rijden. Nu haar oude kamer hier in huis nog in orde maken maar dat komt later wel....

Onze jongste dochter gaat binnenkort studeren en er moest een kamer gezocht worden. Dat valt ook nog niet mee en kost vooral veel tijd met het op en neer rijden. Het is ons wel gelukt om een kamer te vinden tegen een normaal tarief!!! Dus nu gaan we weer inpakken, opruimen en spulletjes overhuizen! Bedenken wat blijft hier en wat mee gaat. Ze komt in de weekenden en vakanties gewoon thuis dus moet haar kamer hier wel gezellig blijven. We hebben nog spulletjes op zolder en verspreid door het huis staan dus veel hoeven we gelukkig niet te kopen.

Ze worden nu zelfstandige jonge volwassenen, vliegen uit.....en wij zijn supertrots op onze meiden!!!
Druk, druk, druk en weinig tijd om te bloggen dus.......

1 opmerking:

Anoniem zei

O wat jammer van die baan!!
Ik hoop echt voor jullie dat hij gauw aan de slag kan.
Groetjes van Caatje